DESPRE

CINE SUNTEM?

ARHEA ESTE UN BIROU DE PROIECTARE..

care oferă servicii de calitate în domeniul arhitecturii încă din anul 2016. Dispunem de un personal specializat în domeniul construcțiilor și colaborăm cu specialisti din domeniu pentru a raspunde cerințelor clienților.

Arhea studio are o echipă tânără, formată din oameni entuziasti, pasionați de arhitectură, atenți la detalii și creativi, o echipă aparută din dorința de a găsi raspunsurile potrivite pentru diverse teme de proiectare.

01. creativitate
Creativitate

Intelegem stilul de viață al celor ce vor folosi spațiul și îl integrăm în soluțiile propuse. Ne dorim ca proiectele pe care le concepem să se transforme în construcții de referință pentru zona în care sunt amplasate.

02. seriozitate
Seriozitate

Suntem alături de clienții nostri pe tot parcursul proiectului, respectăm timpul și resursele acestora.

03. orientare practica
Orientare practică

Alegem soluțiile care adresează cel mai bine obiectivele clientului, luând în calcul eficiența de cost, atât în construcție cât și în mententanță.

04. dezvoltare
Dezvoltare

Suntem la zi în legatură cu noile tendințe în construcții pe care le implementăm pentru confortul viitorilor utilizatori.

ARHEA STUDIO

ECHIPA

Arhea studio a colaborat de-a lungul timpului și cu tineri arhitecți, printre care: 

Arh. Razvan Ambarus, Arh. Stefania Simu, Arh. Olivian Craciun, Arh. Antonia Flueras.

Andra apostolescu

Arhitect fondator

ARHEA STUDIO

Colaboratori

Pe lângă echipa permanentă, biroul nostru colaborează constant cu ingineri de toate specializările, asigurând astfel coerența și continuitatea întregului proiect, de la conceptul inițial până la execuția finală.

Câțiva dintre colaboratorii nostri de nădejde sunt: